Cautare

21901 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.46 secunde)
Piata imobiliara craioveana nu pare influentata de relaxarea conditiilor la creditele imobiliare, chiar daca bancile au mai multi clienti pentru acest tip de împrumut.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. Recordul este de 15 proprietati.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate. De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
Este indecent ca presedintele tarii sa comunice public despre bunastarea propriei sale familii Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii cere demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte a Romaniei.
Desi, prin modificarea Legii adoptiilor s-a dorit facilitarea procedurilor legate de acest proces, in ultimul an, de cand legea a intrat in vigoare, au fost adoptati mai putin de o mie de copii dintre cei care se afla in centrele de plasament.
In sedinta de Guvern s-a aprobat marirea alocatiei pentru sprijinul familiei pentru 500.000 de copii din familii sarace.
Ziua de 15 mai a fost declarata de catre Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ca fiind Ziua Internationala a Familiei, printr-o Rezolutie data in septembrie 1993. La propunerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului si sustinuta de Patriarhia Romaniei, ziua de 15 mai a devenit oficial Ziua familiei romane.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Informatia, "munitia" de baza a secolului nostru, se dovedeste in mod real a fi cea mai buna moneda de schimb, lipsa acesteia provocind tragedii greu de inteles.
Fiind pusa din nou in situatia de a-mi imagina ce viata duc detinutii din penitenciarele romanesti, cat si raportarea societatii la acestia, mi-am dat seama cat de tributari suntem conceptiilor inapoiate si prejudecatilor.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Cele mai multe comune din judetul Dolj ramân, spre sfârsitul fiecarui an, fara nici un leu la buget.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
google-analytics.com